Twintigste dag - Dagtrip Florence
Door: TinyenHansopdemotor
Blijf op de hoogte en volg Hans van Engelen
21 April 2012 | Italië, Firenze
Te voet bezichtigen we alle mooie gebouwen, de kathedraal, park, museum, steegjes van Florence. Het weerbericht voorspelde regen, maar afgezien van een kleine regenbui in de ochtend blijft het de hele dag droog en gaat de zon in toenemende maten schijnen.
Tijdens het hoofd seizoen bezoeken dagelijks 750.000 toeristen Florence, nu is het relatief rustig, maar de prijzen zijn nog op hoogseizoen gebaseerd. Dit merken we als we € 8,60 voor een kopje koffie moeten betalen.
Om vier uur nemen we de bus terug naar de camping, om de verslagen en foto's bij te werken, te eten en 's-avonds met Esmee, de dochter van Hans te skypen, die vandaag viert dat ze op 25 April 16 jaar wordt. Zo kunnen we er toch nog een beetje bij zijn.
21 April 2012 - 21:14
Henk Zwerver:
Jullie hebben me lekker gemaakt, net een weekendje Ardennen geboekt met de CBRclub 4 t/m 7 mei dus dan kan ik ook wat mooie slingers tegemoet zien.
Over 4 uur vertrekt ons vliegtuig naar Kreta (kids blijven thuis) voor een weekje Kreta zonder Internet dus de berichtjes blijven even achterwege. Veilig en mooi vervolg gewenst ! -
22 April 2012 - 17:57
Piet En Lenie:
We genieten van jullie reisverslagen maar vooral van de mooie foto,s.
heel veel plezier gr Piet en Lenie. -
23 April 2012 - 13:45
John En Ria:
We genieten van jullie reisverslag. heel mooi en leuk geschreven.
Nog veel plezier -
23 April 2012 - 18:12
Erwin:
Schitterende foto's!
Tiny gaat nu verder op zijn nieuwe fiets?