Elfde dag - Tripje naar Gibraltar - Reisverslag uit Gibraltar, Gibraltar van Hans van Engelen Tiny Heesen - WaarBenJij.nu Elfde dag - Tripje naar Gibraltar - Reisverslag uit Gibraltar, Gibraltar van Hans van Engelen Tiny Heesen - WaarBenJij.nu

Elfde dag - Tripje naar Gibraltar

Door: TinyenHansopdemotor

Blijf op de hoogte en volg Hans van Engelen

12 April 2012 | Gibraltar, Gibraltar

Afhankelijk van weer en omstandigheden zouden we 2 a 3 dagen in Sol Andalusi bij Malaga te blijven. Nadat we afscheid hebben genomen van Petra en Frans hebben we al onze was gewassen en gedroogd. Rond een uur of één besluiten we nog een ritje naar Gibraltar te maken. Hiermee kunnen we nog een land aan ons lijstje toevoegen, namelijk Engeland. En zo hebben we nog circa 10 kilometer op Engelse weg aan de rechter weghelft gereden.
Voordat we de rots van Gibraltar mogen betreden moet de douane-beambte eerst onze paspoorten controleren. Het lijkt of de Engelse en Spaanse douane competitie voeren.
Op Gibraltar zien we de apen die er nog vrij rond lopen.
Als we Gibraltar willen verlaten weet de Spaanse douane-beambte ons op een speciale baan te wijzen, waarmee we de lange file van auto's rechts passeren.
Onderweg naar het appartement hebben we in Marabella Chinees gegeten. Een heel ander menu dan wat we in Nederland gewend zijn, maar ook vlug, veel en lekker.
Na het eten rijden we met onze Tomtom, in het donker, feilloos naar het appartement.

• 15 April 2012 - 09:57

Erwin:

Ik zie dat jullie ook familiebezoeken doen, mocht het zijn dat Berlaar op de route ligt, spring gerust binnen, het Belgisch bier zal klaar staan en er is plek genoeg om de tent op te zetten!

groeten

Erwin

Hans van Engelen

Welkom in het dagboek van Tiny Heesen en Hans van Engelen Op deze site kun je ervaringen, foto's en video's vinden van onze motortocht door Europa. We starten begin April 2012 vanuit Oss/Veghel richting Normandië, om half mei via Luxemburg weer thuis te komen. Wil je op de hoogte blijven van onze ervaringen kijk dan maar eens af en toe op deze site.

Actief sinds 25 Feb. 2012