Tiende dag - Naar Malaga - Reisverslag uit Málaga, Spanje van Hans van Engelen Tiny Heesen - WaarBenJij.nu Tiende dag - Naar Malaga - Reisverslag uit Málaga, Spanje van Hans van Engelen Tiny Heesen - WaarBenJij.nu

Tiende dag - Naar Malaga

Door: TinyenHansopdemotor

Blijf op de hoogte en volg Hans van Engelen

11 April 2012 | Spanje, Málaga

Voor de tiende dag hadden we een relatief korte afstand (360 km). We hadden de spullen snel gepakt en waren om half negen onderweg. We konden de kustlijn niet volgen, doordat er een enorm natuurpark ligt onder Sevilla. De eerste 40 km reden we langs het in de puntjes verzorgde natuurpark. Na 30 km werden we aangehouden door de politie. Een routine controle hielden ze bijna iedereen aan. Ze controleerde de paspoorten en verifieerde deze met de nummerplaat en lieten ons doorrijden. Later die dag hebben we meer actieve politie gezien, maar deze hebben ons laten doorrijden.
Voorbij Sevilla kregen we eerst doorgaande wegen. Daarna kwamen we in bergachtig gebied met een explosie aan bochten. We leken in motorhemel te zijn beland. De wegen zijn hier van topkwaliteit, bocht na bocht, maar nagenoeg geen haarspeldbochten. De omgeving enorm mooi, perfect weer, 25 graden licht bewolkt en geen last van insecten.
Iets waar we de hele reis NOG geen last van hebben gehad.
Na 80 km van deze perfecte condities arriveerde we bij het appartement van de broer van Tiny. Die hadden ons uitgenodigd om een paar dagen gebruik te maken van hun appartement in Malaga. Na de 2 sterren camping was dit tien keer beter. We werden ontvangen door Frans en Petra Heesen, die de volgende ochtend weer terug zouden vliegen naar Nederland. Na een welkomstdrankje en douchen werden we uitgenodigd om samen met andere Osse vrienden te gaan eten in een restaurant van de zoon van de Osse vrienden in Mijas. We hebben heerlijk gegeten en werden daarna door de restaurant eigenaar verrast door live muziek en hebben zelfs nog gedanst. Maar goed dat we ook nog andere schoenen dan motorlaarzen hadden meegenomen.
We waren pas om 1 uur 's-nachts bij het appartement. Met ieder een eigen slaapkamer duurde het niet lang of we sliepen.

• 12 April 2012 - 10:52

Helma:

mis jullie op de dansvloer! je moet natuurlijk wel aan je conditie denken.

• 13 April 2012 - 06:36

Rikie:

Zo'n huis zal best voelen als een luxe na 10 dagen met z'n tweeën in een tent, wat natuurlijk ook wel wat heeft.

• 13 April 2012 - 06:41

Mynco:

Hallo H&T,
    Je kunt echt opmaken dat jullie aan het genieten zijn. Super mooi.
    Gr. Mynco

• 13 April 2012 - 11:34

Marcel Verwegen:

Even op jullie site gekeken. Het gaat prima zo te zien. Ik zal maar af toe een keer kijken want dit werk niet stimulerend voor MSD want het lijkt me heerlijk om zo rond te toeren.
    Ik ben net even aan het verhuizen want met pasen is ons kantoor onder water gelopen. Lees heel de begane grond van FZ 10 cm water!.
    Het gaat jullie goed en verder gooie reis.
    Gr: Marcel

Hans van Engelen

Welkom in het dagboek van Tiny Heesen en Hans van Engelen Op deze site kun je ervaringen, foto's en video's vinden van onze motortocht door Europa. We starten begin April 2012 vanuit Oss/Veghel richting Normandië, om half mei via Luxemburg weer thuis te komen. Wil je op de hoogte blijven van onze ervaringen kijk dan maar eens af en toe op deze site.

Actief sinds 25 Feb. 2012