Achtste dag - Dagtrip Lissabon
Door: TinyenHansopdemotor
Blijf op de hoogte en volg Hans van Engelen
09 April 2012 | Portugal, Lissabon
Na spartaans ontbijt (Zie foto), zijn we met de bus naar het centrum van Lisboa gegaan. We hebben veel kilometers gelopen en veel gezien (zie vele foto's). Om zes uur waren we terug op de camping en hebben we de verslagen afgemaakt en foto's geupload alvorens te eten en te gaan slapen voor een volgende motordag.
09 April 2012 - 18:51
Henk Zwerver:
Jawel een echte CBR600 alleen een paar jaar jonger dan de mijne.
Volgende keer een foto "Broer van Henk Zwerver geconstateerd" ? -
09 April 2012 - 19:11
Erwin:
Na een dagje storm en regen in Belgie begint de jaloezie langzaam vorm te krijgen!
Geniet er maar van!
groetjes
Erwin -
10 April 2012 - 07:01
Rikie:
Wat is het daar mooi! Om jaloers op te worden.
10 April 2012 - 08:49
Helma:
hallo samen,
ik schakel nu pas in en vanaf nu krijg ik bericht zodra jullie iets geplaatst hebben en mis ik niets meer van deze toffe reis. Dit moet je (minstens)eens in je leven gedaan hebben. Geniet ervan! ik reis virtueel met jullie mee. tot de volgende update!
10 April 2012 - 18:12
Jarno:
Ook nog wezen shoppen in Lissabon? -
10 April 2012 - 18:15
Jarno:
Nog een vraag: wanneer wordt het videodeel gevuld met actiebeelden? -
10 April 2012 - 18:32
Paul The Wiser:
zo eindelijk de goei weer grens bereikt kerels. Dat wordt nu pas echt genieten, lekker in de tankini op de motor. :-) -
11 April 2012 - 08:54
Hans Castelijns:
Beste Hans en Tiny,
Het gaat jullie goed af, geniet ervan. Leuke foto's en reisverslag. Veel plezier en geniet van de rest van je reis. -
11 April 2012 - 16:57
Ben En Marga:
Toch fijn dat er nog een plaatsje is op de camping én nog wel een met een eigen greppel. Geniet van dit avontuur. We volgen jullie van dag tot dag en misschien tot ziens in Rome
12 April 2012 - 09:00
Erik En Roel:
Hans en Tiny,
Geweldig om foto's te zien van mensen die ervan genieten.
We verwachten van hieruit wel dat de level 3 schedule up to date blijft ;-)
Waar zijn 10, 11 en 12 april gebleven? Is er een recovery plan?
Geniet,
Erik en Roel