Zesde dag - Via Santiago de Compostela naar Vigo
Door: TinyenHansopdemotor
Blijf op de hoogte en volg Hans van Engelen
07 April 2012 | Spanje, Vigo
We zagen regelmatig backpackers lopen en borden met Camino de Santiago, oftewel we doorkruiste de route van de Santiago bedevaartgangers. Eerst zagen we groepjes van 2 soms 4 personen van alle leeftijden. Dichter bij Santiago de Compostela waren er meer groepjes bij elkaar.
Aangekomen in Santiago de Compostela vonden we juichende mensen op het plein voor de Kathedraal (Zie foto).
Wij reden nog een stukje door naar Canido, nabij Vigo, waar we ontvangen werden door een magere Spanjaard die ons ´s avonds een pan gemixte Paella met kip en grote garnalen voorschotelde. Deze ging samen met 2 ijskoude Spaanse halve liters naar binnen (zie foto).
Voor het avondeten hadden we een kustwandeling gemaakt waar Tiny een prachtige zonsondergang op de disk vastlegde.
09 April 2012 - 18:42
Henk Zwerver:
Zo te zien was dit niet de eerste ;)
Toepasselijke spreuk trouwens op het T-shirt. -
10 April 2012 - 11:56
Leentje Smits:
Hola Tiny en Hans
Wat een supper kanjers En zoveel k.m in weinig dagen Jullie zijn vlak langs het huis van ons Helene gereden .Caldas de Reis Net iets onder Santiago En het ouderlijk huis van Jose ligt net onder Vigo Heel veel goeds ut Holland (Oss)
Leentje en Jose